Noutati Ansamble

Corporatii si Administratie

Restauratia colectiva pentru firme
Restauratie colectiva pentru firme

O pauza de masa este un timp de relaxare si evadare intr-o zi stresanta de lucru. In Bucuresti, cel mai mare centru economic al Romaniei, o mare parte din preparatele pe care le pregatim este conceputa pentru angajatii companiilor, administratiilor si intreprinderilor orasului. In functie de serviciu: autoservire, comanda a la carte sau fast-food, oferim o gama larga de preparate angajatilor adaptate conditiilor de munca specifice.

Relaxare si evadare in meniu

Plasat in centrul atentiei, fiecare client este un oaspete privilegiat. Masa ar trebui sa fie un moment de relaxare si evadare, o perioada de “respiro” in timpul unei zile de munca. Bucatarie regionala sau tematica? Depinde de alegerea fiecaruia. Cu o gama larga de mancaruri, prezentate frumos, oricine se poate bucura de placerea unei mese bune.

Gust pasional, aspect deosebit!

Instruiti in mod regulat, bucatarii nostri folosesc procese inovative si practici de gatit sanatoase, subliniind gustul original al produselor si conservand aroma. Satisfacerea nevoilor nutritionale ale clientilor nostri este o prioritate in toate restaurantele companiilor noastre. Meniurile bine facute, specificatiile sanatoase, compunerea unei mese echilibrate nu a fost niciodata mai usoara!

Citat

Cele mai bune servicii furnizate in fiecare zi, tot timpul

Pauza de masa este adesea o oportunitate de a apela la activitati precum sportul sau cumparaturile…
Avand timp pentru masa de pranz sau nu? Mancati cum va place, dar echilibrat, luati masa afara sau inauntru, comandati din meniu sau luati meniul standard. Sa ne adaptam la stilul de viata al clientilor este tot ceea ce ofera Ansamble.

Meniu reinventat

Meniu reinventat, restaurante dinamizate

Supe in timpul iernii, salate si preparate reci in timpul verii, activitati de divertisment, meniuri cu produse organice si pret echitabil, bucatarie deschisa sau preparate exotice: de actualitate, performanta iese in prim-plan pentru a fideliza cumparatorii si pentru a stimula frecventa vizitelor in restaurante.

Scroll To Top